Letecký poznávací zájezd o historii, kultuře, gastronomii, tradicích a obyčejném životě ve Španělsku, který Vám dá možnost poznat obě tyto metropole a jejich okolí opravdu dokonale. Zájezd připravil a průvodcuje průvodce Richard Hladík, který žije v Barceloně, a je specialistou na Španělsko.

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy
    • Krátkodobé poznávací zájezdy

Program zájezdu

1. den: Přílet do BARCELONY . Okružní jízda - největší evropský fotbalový stadion FC Barcelony. Poté navštívíme nádherný PARK GÜELL od Gaudího, projedeme oblast chrámu Sagrada Familia, nóbl ulici Passeig de Grácia, Španělské náměstí, MONTJUIC, odkud jsou krásné vyhlídky na město. Odjezd na ubytování.
2. den: Celodenní prohlídka BARCELONY . EL BORN – V této části se podíváme na secesní PALAU DE LA MÚSICA CATALANA, kde se konají krásná představení. TRŽNICE SANTA CATARINA – moderně upravená tržnice. Okolí krásného kostela SANTA MARIA DEL MAR, který postavili lidé z této staré čtvrti. BARRI GÓTIC – nejstarší část města, okolí Palácio Real, katedrála Santa Eulalia, židovská čtvrť s úžasnými originálními krámky. Druhá část dne bude o díle génia architektury Antonia Gaudího. Projdeme si nejnoblesnější ulici PASSEIG DE GRÁCIA s domy od Gaudího a oblast neuvěřitelné stavby – CHRÁM SAGRADA FAMILIA. Svůj zájem o prohlídku interiérů nahlaste při přihlášení, zajistíme předem vstupenky (bez čekání).
3. den: Městečko SANT SADURNÍ – oblast, kde zraje šumivé víno Cava, a je výrobna skvělé čokolády, návštěva sklepů. Odpoledne individuální volno v Barceloně . Večer pro zájemce fakultativně prohlídka skanzenu POBLE ESPANYOL – ŠPANĚLSKÁ VESNICE s večeří, a poté s fontánovým představením na PLACA ESPANYA.
4. den: Brzy ráno odjezd rychlovlakem AVE do Madridu (cca 3 hodiny). Panoramatický okruh MADRIDEM . Projížďka po tzv.“páté avenue Madridu “ nazvané Gran Vía, Plaza Espaňa, Královský palác, tržnice San Miquel, promenádní ulice Paseo del Prado aj. Ubytování. Večer pro zájemce večeře s představením flamenca ve stylové andaluzské restauraci v centru Madridu .
5. den: Dopoledne návštěva jedné z nejznámějších světových galerií s průvodcem - MUSEO DEL PRADO. Odpoledne si projdeme s průvodcem KRÁLOVSKÝ PALÁC, kde uvidíte ty nejpompéznější komnaty, kde žila královská rodina španělských Bourbonů. Zbytek dne individuální volno na další zajímavá místa, která Madrid nabízí, nebo odpočinek v parku BUEN RETIRO.
6. den: Ráno městečko ALCALÁ DE HENARES (UNESCO), kde se narodil známý spisovatel MIQUEL DE CERVANTES, nádherné historické jádro. V odpoledních hodinách přejezd na letiště, odlet.

Cena obsahuje

  • leteckou přepravu Praha – Barcelona a Madrid – Praha
  • dopravu autobusem (1., 3., 4., 6. den)
  • vlak Barcelona – Madrid
  • 5x ubytování v hotelích (dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím)
  • 5x snídani
  • průvodce

Fakultativně

  • pojištění léčebných výloh a storna do 15.000 Kč (příplatek: 180 Kč)
  • připojištění storna do 40.000 Kč (příplatek: 200 Kč)

Odběr novinek

(nabídky last moment)

E-KATALOG

mayer katalogstahnete si náš katalog a mějte jej stále po ruce
Stáhnout

OCENĚNÍ INVIA

invia2016Získali jsme ocenění volba klientů pro rok 2015
Více informací

KATALOG DOMŮ

katalog 2Nechte si zaslat tištěný katalog přímo domů
Zaslat domů