Zájezd do Španělska do oblasti Costa Brava a katalánské metropole Barcelona, jejíž centrum si také budete moci prohlédnout. Organizátorem zájezdu je CK Monatour.

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autobusemdoprava: autobusem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění

Program zájezdu

1. den: Odjezd po poledni z ČR směr Rozvadov přes Německo, noční přejezd přes Francii do Španělska.
2. den: Kolem poledne příjezd do letoviska Lloret de Mar , ubytování v hotelu, odpoledne koupání a slunění, večeře, dobrodružná procházka zakončená v oblíbené hospůdce.
3. den: Snídaně, po celý den palmová promenáda ožívá přehlídkou sportovních vozů a veteránů, jedinečnou příležitost řídit nejrychlejší vozy máte i vy, večeře, podvečerní exhibice Formule GT přímo v ulicích Lloretu , po setmění staré město žije módními přehlídkami pod širým nebem, bary a restaurace nabízejí ochutnávky místních vín a specialit PRO ZÁJEMCE výlet do Barcelony (velká okružní jízda se zastávkami na známých místech)
4. den: Snídaně, po celý den ulice města plní zvuk motorů a vůně benzínu, show sportovních vozů a mistrů volantu, prověřit své řidičské umění můžete na motokárách a obléci se do barev své stáje ve firemních stanech, večeře, noční závod Formule GT na improvizovaném okruhu, hudební párty pod širým nebem až do svítání PRO ZÁJEMCE návštěva vinného sklepa s ochutnávkou vín a tradičních španělských pochutin, možnost výhodného nákupu.
5. den: Snídaně, dopolední koupání a slunění, kolem poledne je čas zaujmout místa v pivnici La Xarxa a sledovat na vlastní oči s přáteli nedělní závod GRAN PREMIO F1 ESPAŇA,večer plni zážitků s taškou plnou suvenýrů odjíždíme domů, noční přejezd přes Francii a Německo domů PRO ZÁJEMCE výlet lodí s proskleným dnem do Tossa de Mar .
6. den: Dopoledne zastávka u motorestu, chybět nebude ani vydatná svačinka, odpoledne příjezd do ČR Zájemcům o Velkou cenu F1 Španělska zajistíme víkendovou vstupenku a dopravu na závodní okruh Montmeló.

Cena obsahuje

  • dopravu autobusem
  • 3x ubytování v hotelu
  • 3x polopenzi
  • průvodce
  • balíček na cestu

Fakultativně

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 210 Kč)
  • 3denní vstupenka - je třeba včas rezervovat (příplatek: 3990 Kč)

Odběr novinek

(nabídky last moment)

E-KATALOG

mayer katalogstahnete si náš katalog a mějte jej stále po ruce
Stáhnout

OCENĚNÍ INVIA

invia2016Získali jsme ocenění volba klientů pro rok 2015
Více informací

KATALOG DOMŮ

katalog 2Nechte si zaslat tištěný katalog přímo domů
Zaslat domů