Rakouské Alpy - Dachstein se slevovou kartou

- lanovky a koupaliště v ceně Pobyt v oblasti jižní strany Dachsteinu (UNESCO). Zde podnikneme lehké výlety do údolí a na vyhlídky, odkud můžete obdivovat mohutné vápencové hory, zalesněná úbočí, půvabné pastviny i krásná jezera. Nad tím vším dominuje ohromný vrchol Dachsteinu pokrytý ledovcem. Také budete mít příležitost navštívit malebná alpská městečka v této oblasti. Pořadí navštívených míst může být změněno v závislosti na počasí a jízdním řádu lanovek.

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autobusemdoprava: autobusem
    • Poznávací zájezdy
    • Krásy přírody

Termíny a ceny

Číslo záj. Termín D Poznámka Volná místa
338-01 21.7. - 26.7.2024 12 990 Kč Odjezd též z Příbrami, Písku, ČB. rezervovat »
málo míst

Vysvětlivky

  • D: Dospělí

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy v časných ranních hodinách. Výlet do střediska FILZMOOS a odtud pěší výlet k jezeru ALMSEE s impozantní kulisou skal. Příjezd na ubytování.
2. den: Výjezd lanovkou na masiv DACHSTEINU (UNESCO) do výšky 2 694 m n.m. Odtud se naskýtají velkolepé vyhlídky na okolní horské masivy. Návštěva visuté vyhlídkové plošiny se skleněnou podlahou SKYWALK. Turistika na úpatí jižní stěny Dachsteinu pod majestátními vrcholy Torstein, Mitterspitze a Dachstein , které tvoří impozantní skalní předěl severních vápencových skal.
3. den: Soutěska SILBERKARKLAMM, průchodná po dřevěných lávkách a schodech, pod kterými protéká dravý potok tvořící vodopády. Odpoledne je možné strávit na koupališti RAMSAUBEACH nebo výjezd lanovkou a výlet na okolní vrch RITISBERG.
4. den: Výjezd lanovkou nebo místním autobusem do výšky cca 1 800 m n.m. k chatě REITERALM HÜTTE . Výlet panoramatickou cestou s úchvatnými výhledy pod vrcholky hor GASSELHÖHE a SCHOBER kde cestou uvidíte průzračná jezírka UNTERSEE a SPIEGELSEE. Jezero Spiegelsee bývá nazýváno „jezerem zrcadlení“, protože při jasné viditelnosti se v něm zrcadlí ledovcem pokrytý masiv Dachsteinu. Při pěkném počasí cestou zpět zastávka na přírodním koupališti ve městečku PICHL .
5. den: Výlet do údolí SEEWIGTAL (přírodní rezervace, čarokrásný kout Nízkých Taur) k jezeru BODENSEE (procházka kolem jezera, možnost projížďky na lodičce). Odtud pěkný výlet kolem vodopádů k jezerům HÜTTENSEE a OBERSEE.
6. den: SCHLADMING - město s historickými památkami ležící pod masivem Dachsteinu v údolí Ennsu. Výjezd lanovkou na vrchol PLANAI . Okružní cesta s impozantními výhledy. Lze dojít až na vrchol Krahbergzinken - panoramatický výhled na Dachstein , údolí Ennstal a Taury. Odjezd do Čech. Příjezd ve večerních hodinách.

Cena obsahuje

  • dopravu autobusem
  • průvodce
  • 5x ubytování v hotelu (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • 5x polopenzi
  • slevovou kartu Sommercard

Cena neobsahuje

  • pobytovou taxu, splatná na místě, cca 2,5 € / os. / den

Fakultativně

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 270 Kč)
  • 1/1 pokoj (příplatek: 3200 Kč)

Nejoblíbenější destinace

Odběr novinek

(nabídky last moment)

E-KATALOG

mayer katalogstahnete si náš katalog a mějte jej stále po ruce
Stáhnout

OCENĚNÍ INVIA

invia2016Získali jsme ocenění volba klientů pro rok 2015
Více informací

KATALOG DOMŮ

katalog 2Nechte si zaslat tištěný katalog přímo domů
Zaslat domů