Pro letošní sezónu jsme pro Vás připravili velmi zajímavý kombinovaný zájezd, kde se můžete rekreovat jak na plážích Francouzské Riviéry, tak na španělském pobřeží Costa Maresme. Zároveň poznáte atraktivní místa v okolí pobytových míst, kam budou směřovat naše výlety. Španělská Costa Maresme tvoří začátek Costa Dorada, tj. Zlatého pobřeží, které se tak nazývá pro své dlouhé písečné pláže. U zájezdů je ubytování ve Španělsku v hotelu systému Fortuna (tj. **/*** hotel na pobřeží Costa Brava nebo Costa Maresme).

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autobusemdoprava: autobusem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění

Systém Fortuna (konkrétní hotel španělský partner potvrzuje cca týden před zájezdem) **/*** v oblasti Costa Brava nebo Costa Maresme.

Termíny a ceny

Číslo záj. Termín D Poznámka Volná místa
136-01 17.6. - 26.6.2022 14 490 Kč Odjezd též z Brna, Pardubic, Hradce Králové, Plzně. termín zrušen
136-02 2.9. - 11.9.2022 14 990 Kč Odjezd též z Brna, Pardubic, Hradce Králové, Plzně. termín zrušen

Vysvětlivky

  • D: Dospělí

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy v poledních hodinách.
2. den: Katalánsko - pobyt u moře.
3. den: MONTSERRAT - horský benediktinský klášter ležící v bizarním skalnatém pohoří. Jde o jedno z nejposvátnějších míst Katalánska , zasvěcené Panně Marii Montserratské. BARCELONA (UNESCO) - metropole Katalánska (zajímavá gotická čtvrť, přístav, vrch Montjuic, tepna starého města Rambla a hlavně velké množství staveb slavného španělského architekta Antoni Gaudího - Sagrada Familia, Tři Grácie, La Pedrera aj.).
4. den: BLANES – návštěva botanické zahrady. Romantický výlet lodí podél skalnatého pobřeží do TOSSY DE MAR – starobylé městečko s dávnou minulostí, rozložené v malebném zálivu a známé čistotou pláže (modrá vlajka EU), právem nazývané „perlou pobřeží“. Prohlídka městečka a hradeb bývalé pevnosti z 12.století, možnost koupání.
5. den: FIGUERES – návštěva muzea Salvatora Dalího. BESALÚ – malé historické městečko ve vnitrozemí, založené již Římany se zachovalou románskou architekturou známé svým kamenným středověkým opevněným mostem. GERONA – malebné historické město s pěknou katedrálou, která skrývá unikátní gobelín Stvoření, krásné uličky starého města.
6. den: Pobyt u moře.
7. den: Přejezd do Francie, zastávka v MARSEILLE - největší francouzský středomořský přístav s dlouhou historií již od dob římského osídlení. Překrásná vyhlídka na město a ostrovy od katedrály Notre Dame de la Garde.
8. den: ST. TROPEZ - jedna z hlavních turistických atrakcí Riviéry. Jeho krásu objevily významné osobnosti: P. Signac, H. Matisse a S. G. Colettová. Po R. Vadimovi a B. Bardot následovala vlna turistů, kteří přijíždějí do tohoto malebného místa. Možnost koupání. PORT GRIMAUD - unikátní lagunové městečko, které je protknuto množstvím vodních toků. Romantické městečko RAMATUELLE.
9. den: NICE - město s romantickou starou částí i palmovou Anglickou promenádou a starý původně římský přístav. MONACO - MONTE CARLO - krásou zářící malé knížectví. Možnost návštěvy Oceánografického muzea, katedrály knížecí rodiny nebo Knížecího paláce a v Monte Carlu slavného Casina.
10. den: Příjezd v odpoledních hodinách.

Cena obsahuje

  • doprava autobusem
  • průvodce
  • 5x ubytování v hotelu ve Španělsku (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • 2x ubytování v hotelu ve Francii (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • 5x polopenze

Fakultativně

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 330 Kč)
  • 2x snídaně ve Francii (příplatek: 360 Kč)
  • 1/1 pokoj (příplatek: 3200 Kč)

Odběr novinek

(nabídky last moment)

E-KATALOG

mayer katalogstahnete si náš katalog a mějte jej stále po ruce
Stáhnout

OCENĚNÍ INVIA

invia2016Získali jsme ocenění volba klientů pro rok 2015
Více informací

KATALOG DOMŮ

katalog 2Nechte si zaslat tištěný katalog přímo domů
Zaslat domů