Švýcarsko - Davos a Klosters - s kartou, hotel***

Davos je nejen místem konání Světového ekonomického fóra, ale především velmi známým a velmi luxusním lyžařským střediskem. Každoročně sem zavítá mnoho celebrit a známých osobností, např. princ Charles nebo náš bývalý prezident Václav Klaus. Davos je ale nejen zima a lyžování. Najdete zde vyhlášené klimatické lázně a množství letních turistických tras, které můžete pohodově prozkoumávat díky kartě, na kterou budete mít busy i vlaky v oblasti Davos-Klosters zdarma. Ubytování je zajištěno v pěkném 3* hotelu a stravování je zajištěno jak na snídani, tak na večeři formou švédských stolů.

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autobusemdoprava: autobusem
    • Poznávací zájezdy
    • Krásy přírody

polopenze formou bufetu

Termíny a ceny

Číslo záj. Termín D Poznámka Volná místa
313-01 6.8. - 13.8.2024 17 990 Kč Nástup též Plzeň. rezervovat »
málo míst

Vysvětlivky

  • D: Dospělí

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy ve večerních hodinách.
2. den: Příjezd do Švýcarska do lázeňského střediska BAD RAGAZ . Vycházka do soutěsky TAMINASCHLUCHT s léčivými prameny. Pro zájemce relaxace v termálních lázních. V poledne pokračování do Davosu . Lanovkou na SCHATZALP, krátký okruh botanickou zahradou ALPINUM s cca 5 tisíci různými rostlinami. Zpět do Davosu pěšky (cca 2 hodiny) nebo lanovkou. Ubytování, večeře, nocleh.
3. den: Výjezd lanovkou na WEISSFLUHJOCH. Odtud panoramatickou cestou k chatě PARSENNHÜTTE. Dále pokračování cesty k horní stanici lanovky GOTSCHNAGRAT, kde sejdeme do Klosters , návrat do Davosu vlakem. Méně zdatní turisté mohou projít část panoramatické cesty a vrátit se z mezistanice.
4. den: Výlet do LICHTENŠTEJNSKA. Odjezd do horského střediska MALBUN, odkud vyjedeme lanovkou na SARIES na rakousko-lichtenštejnskou hranici s krásnými výhledy do obou zemí. Cestou GINAWEG dojdeme k PLATZENHÜTTE a odtud zpět do Malbunu. Pro méně zdatné turisty možnost panoramatické okružní cesty nad střediskem Malbun.
5. den: Výjezd lanovkou na JAKOBSHORN, odtud kolem jezera STADLERSEE na SERTIG DÖRFLI. Odtud buď pěšky údolím říčky Sertigbach nebo autobusem do Davosu . Zdatnější si mohou cestu prodloužit o výstup na JATZMEDER a k horní stanici lanovky na RINENHORN. Lanovkou sjedeme dolů do údolí a vlakem návrat do Davosu .
6. den: Vlakem do KLOSTERS , odtud lanovkou na MADRISU , odtud přes Älpli-Schaffürggli a SAASER ALP do Davosu .
7. den: Dopoledne výlet vláčkem z Davosu do FILISUR, vycházka k výhledu na LANDWASSWERVIADUKT (na trati Bernina expresu - zapsáno na seznam UNESCO), pěší túra k dalšímu viaduktu WIESEN a odtud návrat vlakem zpět do Davosu. Večer odjezd ze Švýcarska.
8. den: Návrat do Prahy v ranních hodinách.

Cena obsahuje

  • doprava autobusem
  • 5x ubytování v hotelu*** (2lůžkové pokoje s vl. příslušenstvím)
  • 5x polopenze - salátový bufet, jednotné servírované hlavní jídlo s možností přídavku a dezert, na stolech jsou džbány s vodou
  • průvodce
  • pobytová karta - busy a vlak v místě zdarma, velké slevy na lanovky, sleva do aquaparku a muzeí

Cena neobsahuje

  • vstupy a lanovky celkem cca 50-60 CHF / os.

Fakultativně

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 360 Kč)
  • 1/1 pokoj - zde povinný při nedoobsazení (příplatek: 2500 Kč)
  • samostatně cestující osoby se zájmem o doobsazení budeme kontaktovat.

Odběr novinek

(nabídky last moment)

E-KATALOG

mayer katalogstahnete si náš katalog a mějte jej stále po ruce
Stáhnout

OCENĚNÍ INVIA

invia2016Získali jsme ocenění volba klientů pro rok 2015
Více informací

KATALOG DOMŮ

katalog 2Nechte si zaslat tištěný katalog přímo domů
Zaslat domů