Zájezd do oblasti krásného horského údolí říčky Lech do skupiny Lechtalských Alp. Podél říčky Lech jsou jako perly rozesety malebné vesnice, ze kterých jsou vedeny naše výlety na úchvatné vyhlídky na Lechtalské údolí i protější alpské skupiny a velikány.

  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autobusemdoprava: autobusem
    • Poznávací zájezdy
    • Krásy přírody

Termíny a ceny

Číslo záj. Termín D Poznámka Volná místa
337-01 22.7. - 27.7.2024 11 990 Kč Odjezd též z Plzně. rezervovat »
málo míst

Vysvětlivky

  • D: Dospělí

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy v ranních hodinách, přejezd do Rakouska. Výlet v malebném údolí VILSALPTAL, na jehož konci se nachází romantické jezero VILSALPSEE obklopené nádhernou kulisou vápencových hor považované za jeden z klenotů rakouských Alp. Pěkná procházka kolem jezera. Dojezd na ubytování.
2. den: Horské středisko LECH , které je jedno z nejvyhlášenějších lyžařských středisek v Alpách. I v létě je turisty velmi oblíbené. Zaujme vás upravené městečko se spoustou květin, řezbářské dílničky i půvabný gotický kostelík na malém návrší. Výjezd lanovkou na vrchol RÜFIKOPF – nádherná panoramatická vyhlídka ve výšce 2 362 m n.m. na údolí Lechu a okolní hory. Cesta podél vrcholu úžasnou vysokohorskou krajinou, poté vyhlídkovou cestou sestup do vesnice ZÜRS podél jezírek MONZABON a chaty MONZABON ALM nebo náročnější varianta přes horskou chatu STUTTGARTER HÜTTE.
3. den: Městečko ST. ANTON AM ARLBERG - při dobrém počasí nás čeká ranní výjezd soustavou tří lanovek na vrchol VALLUGA 2811 m - jeden z nejkrásnějších vyhlídkových bodů v Lechtálských Alpách. První ze tří lanovek, moderní Galzigbahn, je opravdovou technickou lahůdkou. Po návratu lanovkami zpět do údolí výjezd lanovkou k Rendl-Restaurant 2 030 m n.m. Výlet po úbočí hřebenu Rendl gruppe do St. Anton am Arlbergu . Panoramatické výhledy údolí STANZER TAL a na třítisicové vrcholy skupiny Verwallgruppe. Odpoledne koupání v místním bazénu s vyhlídkami na hory kolem. V případě horšího počasí výlet do pěkného údolí Verwaltal, kudy prochází svatojakubská cesta. Všechny lanovky tohoto dne jsou v ceně.
4. den: Výlet do přírodního parku TIROLER LECH. Městečko BACH. Lanovkou na SONNALM-JÖCHELSPITZE. Botanická alpská zahrádka, procházka podél koberců pestrých květin, hořců, protěží a dalších květin. Cesta na vrchol LECHENKOPFT(1 903 m n.m.) a dále cestou Alpenrosenweg vedoucí úbočím skupiny Allgäner Alpen. Krásné vyhlídky na Lechtalské Alpy od severu a na údolí říčky Lech .
5. den: Z městečka WARTH výlet do oblasti kolem jezera KÖRBERSEE, kde podél horských potoků Fellbach a Bregenzerache vedou oblíbené okružní trasy procházející azalkovými poli pod vrcholem Mohnenfluh. V pěkné přírodě lze též pozorovat sviště. Cestou na hotel krátká návštěva působivé soutěsky SCHNANNER KLAMM.
6. den: Procházka malebným údolím HÖHENBACHTAL z vesnice HOLZGAU. Cestou můžeme obdivovat vodopád SIMMSWASSERFALL a také nejdelší a nejvyšší visutý most pro pěší v Rakousku. Odjezd. Příjezd do Prahy v pozdních večerních hodinách. POZNÁMKA: Pořadí navštívených míst může být změněno.

Cena obsahuje

  • dopravu autobusem
  • průvodce
  • 5x ubytování v penzionu (dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • 5x polopenzi
  • lanovku ze St. Anton

Fakultativně

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 270 Kč)
  • 1/1 pokoj (příplatek: 2400 Kč)

Nejoblíbenější destinace

Odběr novinek

(nabídky last moment)

E-KATALOG

mayer katalogstahnete si náš katalog a mějte jej stále po ruce
Stáhnout

OCENĚNÍ INVIA

invia2016Získali jsme ocenění volba klientů pro rok 2015
Více informací

KATALOG DOMŮ

katalog 2Nechte si zaslat tištěný katalog přímo domů
Zaslat domů