• ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autobusemdoprava: autobusem
    • Poznávací zájezdy
    • Krásy přírody

Portorož je největší a nejmodernější slovinské přímořské letovisko a klimatické lázně. Převažuje zde poklidný rytmus s příjemnou atmosférou kaváren, obchůdků a taveren. V sezóně to tu však žije dlouho do noci. Krásné procházky zažijete na příjemné přímořské promenádě a relaxovat můžete na sluncem zalité pláži. MOŘSKÝ PARK LAGUNA BERNARDIN: Západní část: bazén s masážními lehátky (29-31°C), 5x Whirlpool (34-36°C), plavecký bazén s masážním vodopádem (28-31°C), rekreační bazén s masážními lůžky a vodními tryskami (28-31°C). Východní část: 2 dětské bazény (29-31°C), plavecký bazén (28-29°C), bazén s gejzíry, vodními děly a masážními tryskami (29-31°C), tobogán. Po probíhající rekonstrukci může být uspořádání bazénů odlišné. Součástí komplexu je sluneční terasa s lehátky (za poplatek). Lehátka uvnitř mořského parku jsou zdarma. Hotelová travnatá pláž se vstupem do moře po schůdkách se nachází cca 100 m od vilek. Další možnosti koupání jsou na plážích (oblázky nebo beton. plata) cest

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy ve večerních hodinách.
2. den: Ráno dojezd na ubytování (probíhá od 14 hodin), ale od rána možnost koupání v mořském parku Laguna.
3. den: Procházka do historického centra PIRANU , který Vás okouzlí úzkými uličkami, romantickými náměstími, katedrálou na vrcholku kopce, nádhernými vyhlídkami aj. Ne nadarmo je Piran nazýván nejkrásnějším přímořským městem Slovinska, svůj vzhled získalo v benátské době. Volno ke koupání v moři nebo v bazénech – 7 bazénů s mořskou vodou teplou 30°C a s výhledem na moře.
4. den: Volno k odpočinku a koupání v moři nebo v mořském parku Laguna.
5. den: Volno k odpočinku a koupání v moři nebo v mořském parku Laguna.
6. den: Dopoledne pěší výlet na vyhlídku na historické saliny SEČOVLJE (chráněná přírodní památka), kde se rozprostírá obrovská laguna protkaná zdmi a kde uvidíte vyhlídky na historické saliny. Prostřednictvím kanálů se zde dopravuje mořská voda do solných nádrží. Na POLOOSTROVĚ SEČA se také nachází galerie pod širým nebem – park Forma Viva s plastikami moderních umělců. Cestou zpět procházka přes letovisko PORTOROŽ. Odpoledne volno ke koupání. Pořadí výletů může být přehozeno vzhledem k počasí apod.
7. den: dopoledne pobyt v mořském parku Laguna. Poté ojdezd a návštěva jedinečné POSTOJENSKÉ JESKYNĚ , která je druhou největší zpřístupněnou jeskyní v Evropě (oslnivá krápníková výzdoba, v rámci prohlídky jízda podzemním vláčkem). PREDJAMSKI GRAD - hrad vyrůstající ze skalního masivu, který využívá i jeskynního systému. Odjezd do ČR.
8. den: Příjezd do Prahy v ranních hodinách.

Cena obsahuje

  • doprava autobusem
  • průvodce
  • 5x ubytování v hotelovém resortu Vile Park*** (2lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím)
  • 5x polopenze v restauraci hotelu Histrion (v jednom hotelovém resortu)
  • vstup do Mořské Laguny (v případě zpoždění probíhající rekonstrukce může být vnitřní část bazénů uzavřena, skladba bazénů může být po probíhající rekonstrukci mírně odlišná)

Slevy

  • Dětské ceny:
  • dítě do 2,99 let na přistýlce - 990 Kč
  • dítě 3-6,99 let na přistýlce - 7490 Kč
  • dítě 7-14 let na přistýlce - 8990 Kč

Fakultativně

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 280 Kč)
  • 1/1 pokoj (povinný při nedoobsazení) (příplatek: 2300 Kč)
  • pokoj s balkonem - cena je účtována na osobu (příplatek: 390 Kč)

Odběr novinek

(nabídky last moment)

E-KATALOG

mayer katalogstahnete si náš katalog a mějte jej stále po ruce
Stáhnout

OCENĚNÍ INVIA

invia2016Získali jsme ocenění volba klientů pro rok 2015
Více informací

KATALOG DOMŮ

katalog 2Nechte si zaslat tištěný katalog přímo domů
Zaslat domů